Informatie 20-80-Werkdruk-Meester

“Hoe Jij In 30 Dagen Van Je Te Hoge Werkdruk Afkomt, De Juiste Keuzes Leert Maken Bij Alles En Meer Kunt Bereiken In Minder Tijd”

Hier kun je de video nog eens bekijken.

 

Herken jij je in één van deze dingen?

’t Werk is nooit af
Het werk komt te vaak op de eerste plaats, ten koste van je privéleven
Je voelt je opgejaagd door alles wat je moet doen
Je zegt regelmatig tegen jezelf dat het anders moet
Je hebt een cursus tijdmanagement gedaan, maar dat heeft niet geholpen
Je ziet je kinderen te weinig
Je voelt je opgejaagd door je medewerkers
….

Ik herkende me niet in één, maar in alle uitspraken hierboven. Iedereen vond me geweldig, omdat ik altijd wel weer klaarstond om de klus te klaren. De dagen, weken, maanden vlogen voorbij. Gelukkig was ik nog vrij jong toen ik erachter kwam dat ik zo niet de rest van m’n leven wilde slijten. Dus toen ben ik me tot op de bodem gaan verdiepen in hoe ik zeg maar ’t meeste rendement uit m’n leven kon halen. De trigger daarvoor was dat ik In een Amerikaanse opleiding Quality Management in aanraking kwam met de 20-80-regel. Het was heel apart, ik voelde meteen iets van Yes! Dit is iets magisch! Sinds die tijd heb ik me helemaal gestort op de 20-80-regel en ontdekt hoe je die voor eigenlijk alles wat in je leven belangrijk is kunt gebruiken. Voor het halen van je doelen, voor het goed gebruiken van je tijd, voor een goed contact met de mensen die belangrijk voor je zijn, voor je gezondheid, noem maar op.

De 20-80-regel? Ja, in ’t kort komt ’t hierop neer: in de meeste processen in ons leven, zowel privé als zakelijk, zijn er een klein aantal oorzaken (zeg 20%) dat verantwoordelijk is voor een groot deel (zeg 80%) van de gevolgen. Voorbeeld: van een bestand van 100 klanten zijn er 20 die verantwoordelijk zijn voor 80% van de netto winst. Of: in jouw groep van 10 vrienden zijn er 2 verantwoordelijk voor 80% van het plezier dat je uit je vriendschappen haalt. Of: 80% van je succes op ’t werk bereik je in 20% van je tijd. Dit zijn natuurlijk simplistische voorbeelden. Er is nog veel meer over te vertellen en om de 20-80-regel goed toe te passen, moet je er even mee aan het werk. De meeste mensen en bedrijven nemen die stap niet, waardoor er in de praktijk vaak weinig gebruik van deze wet wordt gemaakt. Ik zeg “wet”, want in feite is er sprake van een natuurwet.

Tijd is iets heel kostbaars. Veel kostbaarder dan geld. Geld is er in overvloed. Als je de weg weet, kun je er heel veel van verwerven. Tijd is er niet in overvloed. Je aantal beschikbare uren staat vast, 24 per dag. Daar kun je niets aan veranderen. Tijd is als zodanig dus kostbaarder dan geld. Wat je wel kunt veranderen is hoe je die Tijd doorbrengt en beleeft. Hoe je die Tijd evenwichtig kunt verdelen over de verschillende belangrijke onderdelen in je leven. Je gezondheid, ontwikkeling, je familie en vrienden, je werk en je financiën, je hobby’s, je woonomgeving, de dingetjes die allemaal moeten enzovoorts. Hoe krijg je die nu op een evenwichtige manier binnen die vaststaande Tijdshoeveelheid? Dat kan alleen met een goed gebruik van de 20-80-regel. Dat lijkt bijna een geheim. De regel is al eeuwenoud, maar het gebruik is maar klein. Hoe dat komt, hoe jij het kunt ontdekken en hoe je het kunt toepassen in jouw leven zodat je vanaf 2012 balans hebt in jouw leven, hoe je alle belangrijke doelen in je leven kunt halen en af kunt komen van die vervelende en vaak ook ziekmakende werkdruk, kun je nu eindelijk op de meest efficiënte én effectieve manier leren. Let op:

–          Deze training heeft een waarde die enorm is. Als jij ‘m goed meedoet, heb je er elke volgende dag van je leven plezier van en zul je hem ook elke volgende dag van je leven gebruiken!

–          Trainingen timemanagement, zelfmanagement en dergelijke zijn er heel veel te krijgen, kosten al gauw 400 tot 2400 euro en werken vaak niet voor je omdat ze niet focussen, diep gaan op de essentiële 20%, maar je overladen met tips en ingewikkelde systemen, waardoor je doorgaans nóg drukker wordt.

–          Deze training kost je in feite geen extra tijd! Vanaf dag 2 van de training doe je de training in vrijgekomen tijd.

–          De training is online en uniek. Je kunt ‘m dus starten wanneer je wilt, doen wanneer je wilt, waar je wilt en eindigen wanneer je wilt. Hij is geprogrammeerd voor 30 achtereenvolgende dagen en je bent er zo’n 30 uur mee bezig. Nogmaals, in uren die je vanaf dag 2 al hebt vrij gemaakt!

–          Onderdeel van de training is een door onszelf ontwikkeld en wereldwijd uniek computerprogramma dat jou in no time bewust leert worden van 20-80-handelen en 20-80-omgaan met je tijd. Dus met je leven

–          Onderdeel van 20-80-Werkdruk-Meester is het leren inzien Waaróm je doet zoals je doet. Als je dat niet ziet, zal geen enkele cursus helpen.

–          Deze training kost je geen werkdagen zoals de bekende trainingen ergens in het land. Na deze training kom je niet op kantoor waar je keihard moet werken om alle achterstallige werk weg te werken.

–          Deze training garandeert je succes, uiteraard als je ervoor gaat. Maar ben je niet tevreden, dan willen wij je geld niet en krijg je dat zonder morren terug.

–          Wij volgen je vorderingen op de voet.

 

De training 20-80-Werkdruk-Meester is simpel, niet eenvoudig. Simpel, want het enige dat je nodig hebt is wilskracht een doorzettingsvermogen. En dat maakt dat het niet eenvoudig is… Je zult ongetwijfeld dingen zien die je nog nooit hebt gezien, of waaraan je nog nooit hebt gedacht. Dat zorgt ervoor dat je gedachten over bepaalde zaken zullen veranderen.

En wanneer je gedachten over bepaalde zaken veranderen (althans bij de meesten) zorgt dit voor: aan de ene kant de wil om te veranderen, terwijl een ander stemmetje in je hoofd zegt ‘niet doen’. Dat is hoe wij mensen in elkaar zitten.

Nu is verandering is over het algemeen goed, we worden er beter van (wanneer doordacht en goed opgezet althans), maar ‘t is niet meteen een pretje… Sterker nog, iedere verandering doet een beetje (soms heel veel) pijn. En pijn proberen we te vermijden. Daarom blijven zovelen ook “lekker” in hun comfortzone hangen, terwijl ze weten dat ze er niets mee opschieten, maar ze durven niet omdat ze bang zijn voor die pijn waarvan ze weten dat die komen gaat…

Wel moet je jezelf afvragen: “Wat gebeurt er als ik niet verander?” — Juist, helemaal niets. Je blijft waar je nu bent. Vind je de situatie waarin je nu zit prima, dan is er niets mis en moet je lekker blijven doen wat je doet.

Maar heb je het idee dat het anders kan, beter kan… dan zul je moeten veranderen… en als je dat toch van plan bent, zorg dan dat je de beste mensen om je heen verzamelt, de beste tools gebruikt om in te zetten en de beste plannen samenstelt om uit te voeren zodat je het snelst je doel zult behalen… En ik geloof oprecht dat je dan via de poort van het 20-80-Leven moet.

Het ironische is trouwens dat wanneer je niet wilt veranderen je uiteindelijk — onvermijdelijk — geconfronteerd met verandering die niet jouw eigen keuze is. En wanneer het niet je eigen keuze is, wiens keuze is het dan? Juist, van iemand anders… Dus wiens doelen streef je dan na? Juist, die van iemand anders…

De wereld om je heen is continu in beweging. In verandering is dus. Vroeg of laat zul jij je jezelf moeten aanpassen (veranderen) aan deze nieuwe situatie. En wanneer jij niet zelf zorgt voor verandering (dus pro-actief actief bent), dan ben je onderdeel van die verandering die iemand anders heeft bedacht en reageer je op de situatie (vandaar ook reactief)… En waarom zou je op een situatie reageren als je hem in eerste instantie had kunnen creëren als je maar pro-actief was geweest…

Voor veel mensen is verandering té angstig. Maar ben jij iemand die wel wil veranderen, die een bijdrage wil leveren voor zichzelf en zijn omgeving, die het verschil wil maken en niet vies is van een beetje uitdaging, dan ben je op de juiste plek en nodig ik je uit om door te lezen. Ik kan je ook alvast feliciteren want of je bent al een succesvol persoon, of je bent hard op weg om er een te worden. Het verschil tussen succesvolle personen en niet-succesvolle personen is namelijk af te leiden uit hun acties. Een doorgaan waar anderen opgeven is zo’n actie die kenmerkend is voor succesvolle personen!

 

 

 

DIT IS WAT JE MOET DOEN
NEEM EEN BESLUIT!!
Schrijf je in voor de training 20-80-Werkdruk-Meester. Klik op de knop hieronder om naar het Niet-Goed-Geld-Terug Bestelformulier te gaan waar je kunt kiezen hoe je aan dit programma wilt deelnemen.

STOP

PAS OP VOOR ‘GOEDKOOP ADVIES’

Ga je eerst TOESTEMMING (advies) vragen aan je omgeving OM AAN DIT PROGRAMMA DEEL TE NEMEN? Stop dan even, en stel jezelf de vraag: “Aan wie ga je dat vragen dan?” Iemand die zijn tijdbesteding prima op orde heeft? Wat is zijn/haar ervaring? Met andere woorden; Hoe serieus kun je zo’n advies nemen?

Ik maak maar al te vaak mee dat iemand betrokken raakt bij iets veelbelovends en dan goedbedoeld advies van vrienden ontvangt die zelf niet succesvol zijn op dat betreffende gebied. Raad eens wat hun logische advies is… Dus is bijvoorbeeld jouw eigen manager iemand die zijn Tijd niet echt op orde heeft, vraag ‘m dan of hij deze training samen met jou doet of vraag hem niets, maar vraag hem niet om advies, want wat denk je wat hij zal zeggen?? In feite is dat een psychologisch mechanisme, mensen willen graag gewaardeerd worden om wat ze doen en hopen daarom dat hun omgeving precies zo doet.

Maar als jij wilt weten hoe je een vliegtuig moet besturen, ga je dan naar je buurman die loodgieter is of vraag je advies aan een professionele piloot met 10 jaar ervaring? Als je de Mount Everest wilt beklimmen, dan praat je toch ook met mensen die dat al gedaan hebben. En met 20-80-Leven is dat net zo. Kijk naar iemand die al bereikt heeft wat jij wil bereiken. Leer van de meesters. Dit leven is te kort om het zelf allemaal uit te vinden… Hoe dan ook bedenk van te voren wat je met dat ‘advies’ gaat doen en stel jezelf de vraag: “Waar heeft het advies van deze persoon JOU tot nu toe gebracht?” Op een plek waar je nu bent of dichter bij JOUW doel?

In ieder geval heb ik alle excuses voor je weggenomen:

•    Je hoeft geen dikke bankrekening te hebben
•    Je hoeft geen snelle jongen of meisje te zijn
•    Je hoeft geen dure vriendjes te hebben
•    Je hoeft geen zeeën van tijd te hebben
•    Je hoeft geen hoge opleiding te hebben
•    Je hoeft geen toestemming van iemand te hebben

 

Wat je wèl nodig hebt is de wil om te leren, te ontdekken en actie te ondernemen. Ben je te bang en doe je liever niks, dan is dit programma niet voor jou!

Je kunt nu besluiten dat je over een maand 20-80-Werkdruk-Meester bent!

 

PRIJS & GARANTIE

Deelname aan de training Werkdruk-Meester inclusief al het materiaal, software en toezicht kost geen € 2.400, ook geen € 1.400, zelfs geen € 400, maar slechts  € 297,–  Ja, je leest het goed. Al het bovenstaande kost VOORLOPIG slechts € 297,- (ex btw). Voorlopig, want de werkelijke marktwaarde ligt nog aanzienlijk hoger. En van die € 297 storten we 20% in de kas van de Doe Een Wens Stichting, zodat ook die kinderen “de tijd van hun leven” kunnen krijgen.

JOUW GARANTIE & CERTIFICAAT

Ik ben er 100% van overtuigd dat dit programma jou zal helpen om je wensen te gaan vervullen. Ik weet ook 100% zeker dat als je mijn stappen volgt je je leven lang plezier zult hebben van je eenmalige investering op een manier waarbij je altijd blij zult zijn dat jij toen bij de snelle beslissers zat.

En omdat ik zo zeker ben van mijn zaak geef ik je 20-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie. Als jij van mening bent dat dit niet het beste werkdruk-optimalisatie- programma is, dan krijg je 100% je geld terug.

Als je niet 100% tevreden bent krijg je gewoon je geld terug. Punt uit. En aangezien het programma zelf 30 dagen duurt, kun je dus 2/3 van het programma volgen voordat je dat besluit neemt. Je ziet, ik neem alle risico weg. Dus waar wacht je nog op? Registreer je nu het nog kan en profiteer van dit lage tarief…

Wie de training afrondt en alle oefeningen aan me heeft laten zien, ontvangt het certifaat 20-80-Werkdruk-Meester van het 20-80-Instituut.

Tot ziens!

20-80-groet,
Wim Hogenkamp

 
Hieronder vind je één van de 30 video’s uit de training, die je in ‘t kort basisinformatie geeft over de 20-80-regel.

 

Nee, ik kan nu nog niet beslissen, maar wil wel meer weten van de 20-80-natuurwet.