Het 20-80-Wensvervullen Coachingsprogramma

Wil Jij Dit Ook?

•    Dat ik je 6 weken lang middels een intensief Coaching Programma (bestaande uit wekelijkse trainingsmodules, hulpmiddelen, gesprekken en beoordeling van je oefeningen) ga helpen om 20-80 te gaan leven? Je weet dat 20-80-leven dé weg is om succesvol te worden en te blijven.
•    Dat ik jou alle kennis en tactieken bijbreng die je nodig hebt om succesvol 20-80-er te worden?
•    Met andere woorden: wil jij de enige 20-80-training die er vandaag de dag te verkrijgen is om tijd en geld vrij te maken voor je wensen? Als je antwoord ja is, lees dan snel verder. Want deze informatie kom je nergens anders tegen…

Laat me je eerst vertellen wat we  gaan doen tijdens dit programma…
Allereerst moet je weten wat je wensen zijn!

In de Gratis Training hebben we ’t hier ook al over gehad. Over allerlei onderdelen heb ik al wat tipjes opgelicht. Ook over wat je wensen zijn, ben je al een stuk duidelijker. In het coachingsprogramma gaan we het nog meer handen en voeten geven en ga ik je persoonlijk spiegelen.

Het Is Simpel, Niet Eenvoudig!

Ik besef me maar al te goed dat ik met onderstaand verhaal mensen afschrik. En er zullen ongetwijfeld mensen zijn die hierdoor niet deelnemen aan het programma. En weet je, dat is maar goed ook. Ik heb dit stuk namelijk heel bewust ingezet om ‘het kaf van het koren te scheiden’, ik wil namelijk enkel samenwerken met serieus geïnteresseerden i.p.v. de zogenaamd nieuwsgierigen.

Je hebt absoluut geen hoog IQ nodig. De stappen die je moet zetten zijn simpel en makkelijk te begrijpen. Het is echt geen hogeschoolniveau of zo.

Wat je wel nodig hebt is wilskracht een doorzettingsvermogen. En dat maakt dat het niet eenvoudig is… Ik zal je ongetwijfeld dingen laten zien die je nog nooit hebt gezien, of waaraan je nog nooit hebt gedacht. Dat zorgt ervoor dat je gedachten over bepaalde zaken zullen veranderen.

En wanneer je gedachten over bepaalde zaken veranderen (althans bij de meesten) zorgt dit voor: aan de ene kant de wil om te veranderen, terwijl een ander stemmetje in je hoofd zegt ‘niet doen’. Dat is hoe wij mensen in elkaar zitten.

Nu is verandering is over het algemeen goed, we worden er beter van (wanneer doordacht en goed opgezet althans), maar geen pretje… Sterker nog, iedere verandering doet een beetje (soms heel veel) pijn. En pijn proberen we te vermijden. Daarom blijven zovelen ook “lekker” in hun comfortzone hangen, terwijl ze weten dat ze er niets mee opschieten, maar ze durven niet omdat ze bang zijn voor die pijn waarvan ze weten dat die komen gaat…

Wel moet je jezelf afvragen: “Wat gebeurt er als ik niet verander?” — Juist, helemaal niets. Je blijft waar je nu bent. Vind je de situatie waarin je nu zit OK, dan is er niets mis en moet je lekker blijven doen wat je doet.

Maar heb je het idee dat het anders kan, beter kan… dan zul je moeten veranderen… en als je dat toch van plan bent, zorg dan dat je de beste mensen om je heen verzameld, de beste tools gebruikt om in te zetten en de beste plannen samenstelt om uit te voeren zodat je het snelst je doel zult behalen… En ik geloof oprecht dat je dan via de poort van het 20-80-Leven moet.

Het ironische is trouwens dat wanneer je niet wilt veranderen je uiteindelijk — onvermijdelijk — geconfronteerd met verandering die niet jouw eigen keuze is. En wanneer het niet je eigen keuze is, wiens keuze is het dan? Juist van iemand anders… Dus wiens doelen streef je dan na? Juist, die van iemand anders… en het nastreven van iemand anders’ doelen is zo’n beetje de #1 reden voor een ongelukkig leven…

Ik zal het uitleggen wat ik met bovenstaand verhaal bedoel. Het punt is dat de wereld om je heen continu in beweging is. In verandering is dus. Vroeg of laat zul jij je jezelf moeten aanpassen (veranderen) aan deze nieuwe situatie. En wanneer jij niet zelf zorgt voor verandering (dus pro-actief actief bent), dan ben je onderdeel van die verandering die iemand anders heeft bedacht en reageer je op de situatie (vandaar ook reactief)… En waarom zou je op een situatie reageren als je hem in eerste instantie had kunnen creëren als je maar pro-actief was geweest…

Inzake verandering kan ik je vertellen dat er 3 type mensen zijn: de eerste groep zegt: “Ik zorg ervoor dat het gebeurt”, de tweede groep zegt: “Wat gebeurt er allemaal?” en de derde groep zegt: “Wat is er allemaal gebeurd?” – nu mag jij raden tot welke groep de succesvolle mensen behoren (en tevens de meest gelukkigen trouwens)… Zie je het verschil tussen pro-actief en reactief?

Dus kiezen voor het “niet veranderen” is een keuze tot non-actie, een reactieve houding en zoals je hierboven hebt kunnen lezen wordt non-actie afgestraft (keihard, en dat voel je, het heet namelijk: PIJN). Actie ondernemen, zorgen voor een pro-actieve houding, aanpassen, flexibel zijn en ervoor zorgen dat het gebeurt, wordt beloond (in vele varianten…)

Nogmaals, ik besef maar al te goed dat ik met bovenstaand verhaal mensen afschrik. En er zullen ongetwijfeld mensen zijn die hierdoor niet deelnemen aan het programma. En weet je, dat vind ik helemaal OK. Ik heb dit stuk er nu juist ingezet om ‘het kaf van het koren te scheiden’.
Want niemand heeft er iets aan wanneer jij uiteindelijk een slappeling blijkt te zijn en halverwege het programma opgeeft omdat de confrontatie te groot is voor je. Dus wanneer jij zo’n persoon bent die door bovenstaand verhaal schrikt, stop dan meteen met lezen, klik deze pagina weg en ga alsjeblieft televisie kijken of zo. Ik wens je oprecht het allerbeste. En kom maar terug wanneer je er klaar voor bent…

Maar ben jij iemand die wel wil veranderen, die een bijdrage wil leveren voor zichzelf en zijn omgeving, die het verschil wil maken en niet vies is van een beetje uitdaging, dan ben je op de juiste plek en nodig ik je uit om door te lezen. Ik kan je ook alvast feliciteren want of je bent al een succesvol persoon, of je bent hard op weg om er een te worden. Het verschil tussen succesvolle personen en niet-succesvolle personen is namelijk af te leiden uit hun acties. Een doorgaan waar anderen opgeven is zo’n actie die kenmerkend is voor succesvolle personen!

Je Zult Meester Worden In…
Weten wat je wilt
Weten hoe je dat kunt bereiken
Weten hoe 20-80-Leven werkt
Weten hoe 20-80-Werken werkt
Weten hoe je tijd en inkomen kunt ontkoppelen
Weten waar je valkuilen liggen
Weten hoe ze eruit zien
Enzovoorts enzovoorts

 

 

DIT IS WAT JE MOET DOEN

  NEEM EEN BESLUIT!!

Tot welke groep behoor jij?

•    Tot de groep die het allemaal zelf gaat regelen, geld en tijd kwijt zal zijn met het ontdekken van wat wel en niet werkt.
•    Of tot de groep die gaat voor zekerheid, snelheid en geldbesparing?

In dat laatste geval meld jij je aan voor 20-80 Wensvervullings Coachings Programma. Klik op de knop hieronder om naar het Niet-Goed-Geld-Terug Bestelformulier te gaan waar je kunt kiezen hoe je aan dit programma wilt deelnemen.

Claim JOUW PLEK  in het programma, want we stoppen bij 25 deelnemers en de aanmelding voor dit speciale programma tegen een speciale prijs sluit op 29 oktober!!!

STOP
PAS OP VOOR ‘GOEDKOOP ADVIES’

Ga je eerst TOESTEMMING (advies) vragen aan je omgeving OM AAN DIT PROGRAMMA DEEL TE NEMEN? Stop dan even, en stel jezelf de vraag: “Aan wie ga je dat vragen dan?” Iemand die zijn tijdbesteding en inkomen prima op orde heeft? Wat is zijn/haar ervaring? Met andere woorden; Hoe serieus kun je zo’n advies nemen?

Ik maak maar al te vaak mee dat iemand betrokken raakt bij iets veelbelovends en dan goedbedoeld advies van vrienden ontvangt die zelf nog nooit in hun leven een echte 20-80-stap gezet hebben. Integendeel, de meeste mensen volgen braaf het pad van studie – baantje – promotie – misschien een keer een nieuwe baan – voorzichtig met de hypotheek etc. etc. En zij zijn ervan overtuigd – althans dat willen ze uitstralen – dat dat ook de meest verstandige weg is en gaan dan anderen adviseren om hetzelfde patroon te gaan volgen. In feite is dat een psychologisch mechanisme, mensen willen graag gewaardeerd worden om wat ze doen en hopen daarom dat hun omgeving precies zo doet.

 

Maar als jij wilt weten hoe je een vliegtuig moet besturen, ga je dan naar je buurman die loodgieter is of vraag je advies aan een professionele piloot met 10 jaar ervaring? Als je de Mount Everest wilt beklimmen, dan praat je toch ook met mensen die dat al gedaan hebben. En met 20-80-Leven is dat net zo. Kijk naar iemand die al bereikt heeft wat jij wil bereiken. Leer van de meesters. Dit leven is te kort om het zelf allemaal uit te vinden… Hoe dan ook bedenk van te voren wat je met dat ‘advies’ gaat doen en stel jezelf de vraag: “Waar heeft het advies van deze persoon JOU tot nu toe gebracht?” Op een plek waar je nu bent of dichter bij JOUW doel?

In ieder geval heb ik alle excuses voor je weggenomen:

•    Je hoeft geen: dikke bankrekening te hebben
•    Je hoeft geen: snelle jongen of meisje te zijn
•    Je hoeft geen: dure vriendjes te hebben
•    Je hoeft geen: hoge opleiding te hebben
•    Je hoeft geen: marketing of sales expert te zijn
•    Je hoeft geen: technisch wonder te zijn
•    Je hoeft geen: product te hebben

Wat je wèl nodig hebt is de wil om te leren, te ontdekken en actie te ondernemen. Ben je liever lui en doe je liever niks, dan is dit programma niet voor jou!
Wil jij alles zelf ontdekken? Ook goed, no hard feelings…

Maar wil jij de ‘fast track’ en jaren en jaren voorsprong nemen op de rest, veel tijd en geld besparen? Geef je dan op voor de ‘insiders circle’ en besluit om onderdeel te zijn van het 20-80-Wensvervullings Coaching Programma.

Geloof me, over een jaar vanaf nu zijn er mensen uit deze Coaching Groep die zelfs nog wel meer tijd en geld overhouden dan ik, en dat is alleen maar goed! Ik daag je dan ook van harte uit om dat doel na te streven, dat komt de gezonde competitiestrijd en actie gedreven mindset alleen maar ten goede!

PRIJS & GARANTIE

Deelname aan het 6 weken Coaching Programma inclusief al het materiaal en de support is geen € 3.500 (de totale waarde van het programma), ook geen € 3.000, zelfs geen € 2.000 of € 1.000, maar slechts  € 297,–  Ja, je leest het goed. Al het bovenstaande met een totale waarde van € 3.500 krijg je echt nu tijdelijk voor slechts € 297,- Deze belachelijk lage prijs stellen we omdat het voor ons de eerste keer is dat we het niet in traditionele vorm, maar in de online vorm doen. Wij willen dus ook nog leren van jullie reacties. Vandaar deze EENMALIGE aanbieding van € 297,–. En natuurlijk… kun je ook met het hele gezin meeliften op de kennis van één inschrijver (uiteraard krijgt alleen de inschrijver de persoonlijke coaching).

DEZE AANBIEDING GELDT VOOR MAXIMAAL 25 DEELNEMERS TOT UITERLIJK 29 OKTOBER A.S.

JOUW GARANTIE

Ik ben er 100% van overtuigd dat dit programma jou zal helpen om je wensen te gaan vervullen. Ik weet ook 100% zeker dat als je mijn stappen volgt je je leven lang plezier zult hebben van je eenmalige investering op een manier waarbij je altijd blij zult zijn dat jij toen bij de snelle beslissers zat.

En omdat ik zo zeker ben van mijn zaak geef ik je 30 dagen niet goed geld terug garantie. Als jij van mening bent dat dit niet het beste Wensvervullings programma is, dan krijg je 100% je geld terug. Ik zal geen vragen stellen, je hoeft niet door hoepeltjes te springen.
Als je niet 100% tevreden bent krijg je gewoon je geld terug. Punt uit. En aangezien het programma zelf 6 weken duurt, kun je dus 2/3 van het programma volgen voordat je dat besluit neemt. Je ziet, ik neem alle risico weg. Dus waar wacht je nog op? Registreer je nu het nog kan… Ik kan je niet beloven of ik dit ooit nog in deze vorm zal aanbieden. En wanneer het programma is gesloten is het gesloten, want ik kan maar een beperkt aantal mensen goed bedienen!

20-80-groet,
Wim Hogenkamp